fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 37

Foto: Lucy Love //Sarah Jordan

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Alexander Oscar x Svea – ” Need To Know”

Alexander Oscar og SVEA som begge er sangskrivere og artister, hittede over hele verden med deres sang “Complicated”, som har rundet over 40 millioner streams, og blev den 34. mest streamede sang i Danmark i 2019! I dag vender de tilbage sammen, på det legende nummer “Need To Know”. Sangen handler om at finde ud af, hvordan det ville være, hvis man var mere end bare venner. Sangen har en fed 80’er elektronisk inspiration i beatet, og det er et ideelt nummer at sætte på, når weekenden skal sparkes i gang.

Andreas Odbjerg – “Penge Ind Penge Ud”

En af de største sangskrivere, Andreas Odbjerg, slog Danmark omkuld med det store hit “Føler Mig Selv 100”. Et nummer der er svært at stå stille til, og endelig er han ude med et nyt nummer, nemlig “Penge Ind Penge Ud”. Det er et track, hvor den corny 80’er disco-vibe er skruet helt op, og det er svært ikke at elske det. Sangens tekst omhandler at bruge lidt for mange penge end man har, i en tro på at den store formue kommer en dag. Sangen er humoristisk og har en ægte “no tomorrow” mentalitet over sig. Andreas Odbjerg rammer plet på den frigjorte fredagsstemning, hvor den bare skal have gas, og ugens hårde arbejde bliver lagt på hylden.

Lucy Love – “Tame Impala”

En af Danmarks sejeste rapper/sangerinde, Lucy Love, er endelig tilbage med ny musik, i form af den synth og basfyldte single “Tame Impala”: Sangen handler om, hvordan vi som mennesker har en konstant trang til at skærme og censurere os, følelsesmæssigt. Vi vil ses som stærke og stabile mennesker, men hvad med det skæve og det impulsive i os? Det mener Lucy Love, skal frem i lyset. Til sangens metaforisme udtaler hun:

Jeg bruger impalaen og dens tilfangetagen som metafor for det. Den ellers fredelige impala er så presset at den prøver at dræbe mig i min søvn for endelig at kunne slippe fri. Dens største ønske er at løbe frit i den vilde natur og være det pragtfulde dyr som den er født 2l at være, men da den holdes fanget er dens eneste løsning at
slå mig ihjel. Vildskaben i os alle skal tæmmes, hvis ikke ville verden være et stort kaos
.

Sangen er forud for det kommende album Hammerhead.

Ellers tilføjet:

Artigeardit – “BABY”Baby In Vain – “Whenever I Go”
Bathsheba – ”Lost Your Mind”
FLETCHER – “Shh…Dont Say It”
Ganger – “Styrke”
Gorillaz, Robert Smith – “Song Machine: Strange Times”
Janelle Monáe – ”Turntables”..
Julie Bergan – “One Touch”
Kluster B – “Nightflight”
KING – “Out Of Control”
MICHELLE, Arlo Parks – ” SUNRISE”
MONTI – ”IGAT” (feat. Jaden Castro)
Necklace – “Within Inside”
Of Monsters And Men – “Visitor”
Oscar Lang – “I Feel Good”
RAES – “Fool”
Rhye – “Helpless”
Shooter Gang – “Pokerface”
Springer – ” Isn’t It Obvious”
Underlandet – “Luk Mig Ind”
Visiteur – “Censorship”
ZHU – “Risky Business”

Følg playlisten her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com