fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 38

Foto: Phie Beckett Stenbæk

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 24 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

FABER – “Rosa Gift”

FABER, med det borgerlige navn Viola Faber, udgav i januar 2020 sin debut-EP Græder Rigtig Pænt, som blev velmodtaget i det danske musiklandskab. Nu varmer hun så småt op til hendes officielle debut-album med andensinglen “Rosa Gift”. Den 23 årige sangerinde og sangskriver leverer elektronisk triphop med sin skarpe og karakteristiske vokal. “Rosa Gift” kærlighedens nok mest giftige og farlige krydderi nemlig jalousi. Musikken er også præget af en voldsom energi med bombastisk bas og svirpende synth-flader, der går godt i spænd med sangens tematik.

WIDE – “Under”

Vi bliver i Danmark, hvor den danske pop-artist Emilie Kokholm aka WIDE er klar med en spritny single. Sangerinden præsenterer et tungere nummer end det forrige med tons tung beat i hendes velkendte elektronisk univers tilført hendes kraftfulde vokal. Det er et hårdslående popnummer med en god portion attitude, der sagtens kan sætte gang i din fredag!

ZOOKEEPERS x Lazy Weekends – “Alone Not Lonely”

Og skal vi ikke bare blive i Danmark? der er nemlig udkommet så meget nyt spændende herhjemme idag. Den sidste fremhævede sang er fra den danske producerduo ZOOKEEPERS, der blandt andet tidligere har samarbejdet med Medina. Nu har de teamet-up med den houseproduceren Lazy Weekends, og det er mundet ud i singlen “Alone Not Lonely” – en funky feel-good elektropop-nummer. Sangen handler om, at man nødvendigvis ikke er ensom i sit eget selskab, men nogen gange kan have nok i sig selv.

Ellers tilføjet:

AySay – “Canlar Anlaşın”
Barselona – “Ingen Kan Løbe Fra Bump På Vejen”
Britanny Howard – “Short and Sweet (Bon Iver Remix)”
Jay-ELLE – “Listening”
Jettes – “Justine”
Jin Deluca – “Silk Screen”
JJ Paulo – “It’s My Turn Now”
Larry 44 – “Filur (feat. Gilli)”
Leizure – “Sylvia’s Comedown”
Mags – “is it real love or are we fucked up?
Metteson – “Harder”
Nikotin – “Det Derfor”
Oscar27 – “Respirator”
People Club – “Lay Down Your Weapons”
Pixey – “Just Move”
Pom Poko – “My Candidacy”
Porridge Radio – “7 Seconds”
Slowthai – “feel away (feat. James Blake & Mount Kimbie)”
SASO – “Howl (feat. M.I.L.K.)”
SILQUE – “Close Your Eyes”
Yellow Days – “Who’s There? (feat. Shirley Jones)”


Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com