fbpx

Vola Tila opfordrer til at space ud på ny indieballade

Foto: Per Thorresson

På Vola Tila’s ny single mødes indierock og psykedelisk pop i en drømmende ballade. Det er det første udspil fra deres kommende plade, der er sat til udgivelse i starten af 2021.

Den svenske duo Vola Tila, bestående af Johannes Henriksson og Richard Andersson, har udgivet en ny flot single. På nummeret “Space Out” leverer den svenske duo alternativ indierock inspireret af navne som Tame Impala, The XX og The Smiths.

Sidste år udgav de deres debut-EP, Personality Apocalypse, der emmer af nostalgiske toner fra 60/70’erne og som fik varme anmeldelser. “Space Out” er deres første single fra deres kommende debutalbum, der rammer gaderne i 2021. Lyt til førstesinglen nedenfor.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com