fbpx

10 hurtige til… Ruben

Foto: Håvard Schei

I forbindelse med norske Rubens nye EP har vi stillet nogle spørgsmål til ham omkring hans nye single – der ramte gaderne i fredags – og musik generelt. Ruben inviterer dig ind i et fængende melankolsk pop-univers.

Den norske Ruben med det borgerlige navn Ruben Markussen udgav singlen “Dear God” i fredags, der er første single til en kommende EP, der forventes at være på gaden næste forår. Sidste år udgav den spirende popartist debut-EP’en Melancholia, og nu kan vi snart se frem til en opfølger. Ruben leverer engelsksprogede popmusik, der er fængende og vedrørende. Vi har stillet ham nogle spørgsmål om hans musikalske virke og nye single forud for den kommende EP.

1. Min musik er…

– Ærlig, storladen og altid skiftende.

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

– Tanken om at skabe noget, som ikke eksisterer var interessant.

3. Jeg finder inspiration i…

Mit liv, musik, familie, venner, ordsprog og dybe samtaler

4. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– At få en følelse frem, der nærmest er ubeskrivelig..

5. Hvis jeg ikke var musiker, ville jeg være…

– Så tror jeg faktisk jeg havde arbejdet med at lave musikvideoer!

6. Den sejeste musiker/artist, jeg kunne forestille mig at udgive en sang i samarbejde med, er…

– Labrinth!!

7. Det sejeste sted, jeg kunne forestille mig at spille live med min nye sang “Dear God”, er…

– St. Peters Basilica 

8. Om “Dear God” ville folk blive overrasket over at vide…

– At jeg rent faktisk skrev den for en anden artist :)

9. Af min kommende EP kan man forvente…

– En anderledes og mere aggressiv lyd end tidligere.

10. I corona-lockdownen har jeg brugt rigtig meget tid på…

– mit mentale helbred, ud over at finde ud af, hvilken retning jeg skal tage musikken videre.

Hør nyeste udspil herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com