fbpx

Alpas Ave skaber kontraster i ny live session

Foto: Jeppe Tyche Vinum

Den æstetiske og eksperimenterende duo, Alpas Ave, tager deres seneste single til nye højder, i en flot og stemningsfuld live session.

Alpas Ave har med deres få udgivelser indtil videre, en masse flot omtale, og de spillede sågar også på dette års UHØRT festival i september. Duoen er dedikerede og eksperimenterende i deres musikalske process, hvor de mestrer at skabe sammenhæng mellem lyd og det visuelle. Deres seneste single “Darkest is the Dream” handler om erkendelsen af at det perfekte liv er en illusion og referer til religiøse og eksistentielle tanker. I sammenhæng mede det skaber de den perfekte scene for deres live session, som forgår i en kirke, alle iklædt i hvidt og på bare fødder. Dette skaber en smuk kontrast til sangens ellers mørke univers, og de formår virkelig at skabe en malerisk scene, til sangen. Frontkvindens vokal står knivskarpt i kirkens akustik, i selskab med bandets instrumentering.

Både Alpas Ave og deres nye live session er helt klart en anbefaling, og du kan se videoen lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com