fbpx

Arlo Parks gæster Danmark

Den kun 21-årige kunstner fra England, Arlo Parks, gæster endelig Danmark med en koncert på Hotel Cecil den 13. april.

Den fremadstormende artist Arlo Parks er efter sin debutsingle “Cola” tilbage i 2018 blevet spået som en af de største nye skud på musikscenen. Arlo Parks har formået at skabe sin egen moderne emo-lyd gennem eksistentielle spørgsmål i sit lyriske univers. Hun er en kunstner, som hurtigt har ramt bredt – både den gængse radiolytter, men også musikkritikere – og er sågar blevet kaldt for sin generations stemme. I September sidste år besøgte hun Danmark som support for Jordan Rakei i Pumpehuset, og i sommer skulle hun havde stået på en af Roskilde Festivals scener. Nu kan de danske Arlo Parks fans heldigvis se frem til, at hun for første gang gæster Danmark i eget navn den 13. april 2021,

Billetsalget starter fredag den 30. oktober klokken 11.00.

Du kan varme op til koncerten med hende seneste single “Green Eyes” og vores interview med artisten her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com