fbpx

Askling har video klar til “Chase For Your Love”

Foto: Philip Temple

Den danske R&B/pop komet Askling, har en helt speciel ro og naturlighed i sit udtryk. Til sin seneste single og video “Chase For Your Love” hylder hun byen og umulig kærlighed.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Askling er dansk, men rammer en energifyldt international lyd. Hun har med sange som “Its You” og “Better” rundet flere millioner streams, og hun er sågar blevet spillet på BBC Radio. En virkelig flot præstation for så ung en artist. Selvom hendes sange og væsen har haft så stor succes, er det Asklings håb at kunne lave musik i liga med de helt store pop-artisters lyd, men bevare en naturlig og nede-på-jorden attitude.

Nu har hun fået lavet en musikvideo til singlen “Chase For Your Love”, hvor netop hendes vilde poplyd smelter sammen med hendes naturlige look og energi. Hun har benene plantet solidt i jorden, samtidig med at musikken er i toppen, hvad angår radiovenlig pop.

Videoen er filmet rundt i København og på de forskellige tog/metrostationer, som giver en hjemlig vibe som står i kontrast til den ellers internationale lyd, imens hun danser ledende rundt efter kærligheden, til lyden af den fængende single, “Chase For your Love”.
Se musikvideoen lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com