fbpx

Bell og Mund er klar med rap, der er hurtigere end deres egen skygge

Foto: Kyle Cassie

Gør dine ører klar til tosproget lyn-rap.

Det er ikke første gang at de to hip-hop ikoner Manus Bell og Mund de Carlo deler track – det gjorde de faktisk første gang for præcis 5 år siden i dag, på “Undergr(o)und” tilbage i 2015. Der er tale om to individer der fungerer godt hver for sig, men har valgt at slå pjalterne samme for at give os en magtdemonstration på hvad rap kan være, når det bliver udført af nogen med enormt talent inden for faget.

“Level Up” er på mange måder en naturlig efterfølger til “Undergr(o)und”. Ifølge de to rappere selv, er det en upgrade, med hurtigere og tættere flows, og skarpere kontrast mellem de to sprog der bliver rappet på. Den her lidt barnlige computerspils analogi går igen i musikvideoen, der viser de to rappere hygge sig med nogen oppustelige legetøjsgevær. Mund de Carlo & Manus Bell fortæller:

– “Level up” er et projekt hvor vi har skubbet hinanden til det yderste. Man kunne hurtigt tro, at vi forsøger at udkonkurrerer hinanden i hastighed og teknik, men tracket er en kontrast til den konkurrencekultur som mange påduder genren. Vi hører ofte, at der kun er plads til én af hver “slags”, men “Level Up” er skabt på baggrund af gensidig respekt og ønsket om at løfte hinanden et niveau op

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com