fbpx

by:Larm rykker festlighederne til ny dato i 2021

Foto: Emelie Hollow på by:Larm 2020 // Kai Chen

På grund af den usikre situation, vi alle sammen er i lige nu, vælger by:Larm at være på den sikre side og er nu klar med en ny dato for næste års festival.

by:Larm er i dag ude med en opdatering for næste års festival. På grund af den stadig eksisterende pandemiske usikkerhed, der jo også er til stede i Oslo, har folkene bag by:Larm udtalt:

Vi havde glædet os meget til en festivalweekend, som skulle være fyldt med musik for landets musikelskere og en tiltrængt weekend, som skulle støtte op om en musikindustri i krise. Dog måtte vi indse, at det bliver mere og mere umuligt at afholde by:Larm i marts uden at gå på kompromis med kerneværdien for festivalen – et mødested fyldt med musikalsk glæde og fællesskab. (…) At skulle udsætte festivalen har været en svær afgørelse, men det er det eneste rigtige at gøre. Vi tror og håber på, at by:Larm til efteråret 2021, vil være en mere værdig oplevelse, og den vil have meget mere at byde på. 

Det er snart svært overhovedet at have tal på de festivaler og koncerter, der er blevet påvirket af coronakrisen, men trods en datorykning, kan vi alligevel se frem til en dejlig festivalweekend, med alt hvad det indebærer, når by:Larm bliver afholdt fra 30. September til 2. Oktober 2021.

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com