fbpx

Dansk/Færøske Drune er ude med spændende elektroniske toner

Foto: Jonas Sørensen

Tilbage i august udkom hans første samling sange, i en EP under navnet “Er festen lige slut eller lige begyndt?”. Nu er han ude med et bonus track til EP’en.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Drunes første EP, Er festen slut eller lige begyndt er en samling sange, som sammen beretter om en spirituel erkendelse, vilde fester samt en alvorlig fejlmedicinering, som var lige ved at tage livet af kunstneren. Men han er heldigvis stærkt tilbage med det spændende bonus track “NightShine” featuring barndomskammeraten Tom Mogens. Drune navigerer i det elektroniske lydbillede, men har i denne omgang tilsat en mere uhyggelig og mystisk stemning til sangen. Han fortæller:

Kan man ikke forestille sig, at zombier står op fra graven og stirrer imod månen for at suge alt livsgivende lys ud af den, imens de helt opslugt vrikker med højre ben. Blot for at få et enkelt nats lys og et afbræk fra deres normale hverdag?

Drune og Tom Mogens er gået ud fra et metaforisk og komisk udsagn, da de lavede sangen, men forsøger samtidig at skabe et sted man kan forsvinde ind i og glemme alt omkring sig. Og det gør man virkelig når man sætter dette nummer på. Drune uddyber:

Det er en tanke som mange kender til, men som de udøver på forskellig vis via deres livsstil og det er super interessant.

 

Lyt til “Nightshine” lige her:

 [/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com