fbpx

Danske Dør Nr. 13 blander forskellige stilarter på det nye nummer “Blod”

Foto: Valentin Kruse

Dør Nr. 13 fusionerer rock, reggae og balkan på det nye nummer “Blod”, som er sidste udspil inden deres selvbetitlede album udkommer.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Man ved aldrig, hvad et band som Dør Nr. 13 kan finde på. De er et utæmmet rockband med interessante tekster og kompositioner, og det nye nummer er ingen undtagelse, Lasse Storm, som er bandets frontmand, har skrevet det kommende albums tekster i et sommerhus, i de bælgmørke nattetimer, hvor han har haft muligheden for virkelig at dykke langt ind i det dysfunktionelle i os. Dette kommer blandt andet til udtryk på “Blod”, der handler om en helt intim kærlighedsrelation, der ikke helt går som forventet. Her uddyber han om sangen:

 

Du kender det godt. Du møder pludselig en person, du tænker “Wow, hende her mand!”. Du går med på alle hendes spil og gør alt det, hun vil have, fordi du er overbevist om, at hun er “the one”. Og så en dag siger du, “skulle det ikke være os to for altid?”. Og hun siger “Altid!? Det pis gider jeg sgu ikke”. Og så går hun, og så står du dér, og først dér går det op for dig, at det slet ikke var dig, men kun det, du kunne give hende, som hun ville have.

 

Sangen bliver båret af reggae-guitarriffs og Lasse Storms rockede vokal. Bandet har fundet det perfekte udtryk omkring lyden til “Blod” – nemlig “fattigmandsreggae”, og vil med dét indikere, at desperationens kraft også er noget, man skal kunne danse til.

 

Lyt til “Blod” her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com