fbpx

Danske KAMMA er ude med stærk og rørende andensingle

Foto: Thit. M. Berthou

Det danske musikalske projekt Kamma er ude med hendes anden single, “Something To You” – en dybfølt sang om et sårbart og privat emne.

KAMMA med det borgerlige navn Signe Rønskov er ude med sin anden single på nyt musikalsk projekt. Singlen “Something to You” inviterer dig ind i et alternativt rock-pop univers med stærke følelser. Nummeret er produceret i samarbejde med Søren Buhl (Blaue Blume) og rummer både en stærk energi, men også en følelsesladet melankoli. Den danske sangerinde og sangskriver er blandt andet inspireret af store kvindelige ikoner såsom Björk og Kate Bush.

Selv fortæller hun dette om det nye nummer:

Something to you handler om mit forhold til min far. Desværre et forhold der har været præget af svigt og en følelse af, at han aldrig fik sagt, at han elsker mig, selvom vi har været igennem svære tider sammen. Derfor husker jeg mig selv på hver eneste dag, hvor utroligt vigtigt det er, at tale åbent om det man føler i sine nære relationer. At man tør åbne munden og være sårbar overfor dem man holder af. Selvom det ikke altid er ord, der skaber en følelse af kærlighed eller accept, kan de sammen med kærlige handlinger gøre en kæmpe forskel for det menneske der modtager dem. Manglen på de ord har påvirket mit selvværd og den måde jeg så på mig selv da jeg var yngre, og det sidder stadig fast helt inderst inde. Det ønsker jeg aldrig selv at give videre til andre

Lyt til andensinglen herunder:

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com