fbpx

Danske Velour er ude med ørehængende andensingle

Foto: Klara Løkke

Det danske drengeduo Velour er ude med deres anden single – mere catchy pop til din fredag!
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Velour er en helt ny artist på den danske musiklandskab. Nærmere bestemt en sangskriver – og producerduo med de to fætre henholdsvis Bastian (Sanger og sangskriver) og Villads (producer) Bertelsen. Deres nye single hedder “Glemt det” – frisk pop/r&b med inspiration til disco og 80’erne – i et ungdommeligt tekstunivers. Det er deres første udspil efter debutsinglen “Uuh”, der udkom tidligere i år. Den danske popduo bliver i samme genre på andensinglen, der passer godt til en festlig fredag aften. Derudover har de været feature på på nummeret “Syd Fra Grænsen” af rapperen AMRO. Deres stil kan vække mindelser om en blanding af kunstnere som Fraads og Marvelous Mosell,
Kickstart din fredag aften med dette tiltilgængelig poptrack – lyt lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com