fbpx

Denne sang er soundtracket til den mest romantiske slow dance nogensinde

Foto: Brooke Ashley Barone

Sensuel og indsmigrende, med noter af både folk og traditionel pop, sådan kan man beskrive Julia Stones solo single.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Mange kender nok Julia Stone fra Angus & Julia Stone, men hun er også i høj grad et powerhouse på egen hånd. Der er gået en del tid siden Julia Stone sidst udgav materiale som solokunstner, det var nemlig med By The Horns tilbage i 2012.

“Dance” som er titlen på singlen, har potentiale til at blive det næste store slowdance nummer. Med sin rolige og sensuelle stemme, tager Julia Stone os med, lige midt ind i et passioneret kærlighedsforhold. Sangens perspektiv skifter en del mellem et minde om et møde og den følelse de to så siden har delt. Der er lidt Bonny and Clyde over viben i sangen, med vokalen der svæver henover det lidt mere klassisk poppede track.

I dag er en travl dag for Julia Stone, ikke alene udgiver hun en ny single, der selvfølgelig også lige har en lækker fransk version, hun har også en smuk musikvideo klar til os, som du kan se lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com