fbpx

Det går ned med den bergenbaserede hiphopper, DERIN

Foto: PR

DERIN ligger op til den vildeste fest, som du vil huske resten af dit liv, på sin nyeste single.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Norske DERIN leverer danserytmerne til din fredag, på det groovy hiphop nummer “DROP”, som er kunstnerens syvende singleudgivelse. DERIN har siden første udgivelse, i 2018, væltet frem på de norske hitlister med sin unikke blanding af utraditionelle tekster og sin vilde charme.

På “DROP” bliver vi præsenteret for en rigtig banger, med en overvejende og dybsindig tekst. Teksten handler om at forsøge at flygte fra virkeligheden og bare lade sig forsvinde ind i festmiljøet. Samtidig er der også nogle toner af noget ugengældt kærlighed, der nok står kunstneren meget nært. Med sit usædvanlige beat skiller “DROP” sig virkelig ud fra mængden og garanterer en fed aften med dans og fest.

Så gør dig klar og find danse skoene frem, for du kan lytte til “DROP” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com