fbpx

Dreven ny single fra svenske Pale Honey

Foto: Ellika Henrikson

Pale Honey forkæler os med et jazzet, alternativt rocknummer.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“Some Time, Alone” er titlen på Pale Honeys nyeste single. Pale Honey har igennem de seneste par år bevist at de er et band man skal holde øje med, og nu har vi endnu en grund til det. “Some Time, Alone” er et mega fedt nummer, der driver af attitude og stil. Det instrumentale består nærmest primært af smooth bas, med en jazzet vokal henover.

– Følelsen, når man bare vil være alene, og man bliver uansvarlig og selvcentreret.

Sådan beskriver duoen selv sangen. Og budskabet kommer virkelig også igennem. Man får selv lyst til ikke at lave noget som helst, når man hører sangen. På den gode måde.

“Some Time, Alone” er titelnummeret på bandets kommende plade af samme navn, der udkommer den 6. november, men hvis du ikke kan vente så længe på at høre mere fra Pale Honey, kan du tyvstarte ved at lytte til “Some Time, Alone” her:

[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com