fbpx

Musikbrancheforløbet Innovative Music Management har nu åbent for ansøgninger til foråret 2021

Foto: Stock

Innovative Music Management er forløbet til dig, der gerne vil møde etablerede branchefolk og få vigtige inputs og værktøjer til at skabe en karriere i musikbranchen. Netop nu er der åbent for tilmeldingerne, og herunder kan du se hvordan.

Du har måske arbejdet med musik før, eller også vil du gerne kickstarte din karriere i branchen? Måske på et pladeselskab eller en festival? Måske som tourmanager, koncertarrangør eller booking agent? Innovative Music Management er for dig, der drømmer om at skabe en karriere i musikkens store univers. Gennem syv forskellige moduler tager Innovative Music Management dig med rundt i den komplicerede, men attraktive musikbranche, så du øger dine kompetencer og dermed muligheden for at få foden indenfor i musikbranchen. Du vil få de værktøjer du mangler for at få gjort dine ambitioner til virkelighed. Du kommer til at blive undervist af etablerede branchefolk, som blandt andet kommer fra Live Nation, Sony Music, Roskilde Festival og Universal Music, og af dem får du vigtige værktøjer til at skabe en karriere i musikbranchen. Om forløbet fortæller tidligere kursist Sara Sofie Svith :

I rammer af dygtige undervisere, skønne medkursister og et inspirerende lærings – og arbejdsmiljø, har Innovative Music Management givet mig det perfekte springbræt til at kunne påbegynde en karriere inden for musikbranchen.

Brancheforløbet Innovative Music Management løber af stablen i foråret 2021 i både Roskilde og Aarhus. Du kan læse meget mere om forløbet og sende din ansøgning afsted her. Ansøgningsfristen er den 3 november.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com