fbpx

Finurlig indiepop om den kedelige hverdag fra den friske Lukas Vanggaard

Foto: Rasmus Gøtke Lykke

Frisk og sprød indie-pop om kedsomhed og leverpostej.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Efter sin debut tidligere på året, er der kommet masser af spændende musik ud af Lukas Vanggaard, og han er nu klar til at annoncere hans anden EP i år, Den kommer til at hedde Frisk Prins, og udkommer den 13 november, den glæder vi os selvfølgelig meget til.

“Croquis” er en spøjs og eksperimenterende sang, med et beat, der får en til at tænke, at ham der har kreeret det, må havde en skøn, kreativ og krøllet hjerne. Selvom sangen handler om de kedelige, grå leverpostejsdage, er både det musikalske og lyriske udtryk utroligt farverigt. Sangen lyder til tiden endda næsten computerspilsagtig. Sangen handler – ud over kedsomhed – også ifølge Lukas selv, om de mennesker der er med til at gøre dagene mere spændende, når de virker håbløse.

Put en solstråle på de grå skyer med “Croquis”, som du kan høre lige her:

[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com