fbpx

FORPREMIERE: Bliv forført af The Colours lyserøde univers

Foto: Carl-Emil Storm Gabrielsen

I dag skal vi tilbage til 70’ernes kitschede retro charme, i en veludført og forførende musikvideo til nummeret “Pink Champagne”.

The Colours musikunivers er groovy disko, som er svært fængende. Her blander han fortidens farverige disko, med tunge bas grooves, legende synthesizere, og blander det med et futuristisk og psykedelisk twist. Nummeret “Pink Champagne”, er et popnummer hvor der ikke er skruet ned for charmen og forførelsen, som netop handler om at lade sig beruse af de lyserøde bobler og give sig hen til begær og fristelse. Lydbilledet er farverigt og legende, og sætter stemningen til den lille fredag.

Den dertilhørende musikvideo, afspejler musikkens retro vibe, og er selvfølgelig i et lækkert lyserødt skær. Her ser vi to unge, forelskede mennesker, der lader sig synke ind i drømme, fantasi og ekstase. Sangen er svær ikke at groove med til, og er perfekt til de sene aftener med dans i køkkenet.

Se videoen til “Pink Champagne” lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com