fbpx

Gameboy_98 bliver i barndommens gade på sin nye single

Foto: Samuel Joshuas

Den erindringsfulde kunstner Gameboy_98 er tilbage i barndommen på singlen “Geomag”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Endnu en gang bliver vi sendt tilbage til Gameboy_98‘s barndom i en helt specifik situation og følelse. Der er ingen tvivl, når det kommer til den skæve kreativitet og nysgerrighed hos Lewis Parker, som er det borgelige navn bag kunstneren Gameboy_98. Han er ude med sin nyeste single “Geomag” – som også er navnet på det magnetlegetøj, mange måske kan huske at have leget og bygget med som lille. Sangen har et groovy og mellow beat og er mere en form for storytelling fra Gameboy_98’s side af. Sangen handler om at spille spil på SFO’en, hvor vi bliver præsenteret for en masse venner med Gameboy_98 i fortællerrollen. På sangen er der smæk på deltaljerne, og han formår derfor virkelig at sætte lytteren i sit sted og skabe en helt unik stemning. “Geomag” er det især erindringen om ikke at cykle hen til en kammerat for at spørge om at man vil lege, men få af vide at man ikke er inviteret. Og netop den barnlige følelsen af at være total udelukket og alene har virkelig sat sine spor og er nu i 2020 blevet til Gameboy_98’s nyeste single. Om sangen fortæller Lewis Parker selv:

 

For mig er “Geomag” et eksempel på, hvor meget små ting kan påvirke en – især som barn. Jeg husker tydeligt følelsen af udelukkelse, og selvom det er bittesmå, røvsyge begivenheder jeg bliver udelukket fra i sangen, gør det stadig ondt af en eller anden årsag. Det er interessant, at jeg husker netop denne lille begivenhed, men ikke min 11 års fødselsdag. Og det er er en af grundene til, at jeg følte, jeg måtte skrive om det – ligegyldigt hvor kedeligt, jeg frygtede, det ville blive.

 

Lyt til “Geomag” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com