fbpx

Gør dig klar til noget helt nyt fra Orions Belte feat. Shikoswe

Foto: Nikolai Grasaasen

Finurlighed og musikalsk finesse er nøgleordene, når man skal beskrive “Conversations”

Det allerførste vi hører på “Conversations” fra Orions Belte er den lette og legende guitarlyd. Det er tydeligt at høre, at Orions Belte er vant til primært at spille instrumental musik, da guitaren nærmest indtager en vokalplads i lydbilledet med sine finurlige krøller. Orions Belte har med en hel bunke singleudgivelser i år skabt et enormt momentum op til deres kommende album Villa Amorini.

Med sig på “Conversations” har de den formidable sanger og landsfælle Shikoswe, som vi tidligere har fået os en snak med omkring hendes forhold til musikken – det kan du læse mere om her. Hun leverer sin altid charmerende indievokal til det engelsksprogede nummer. Som noget helt særligt udgiver Orions Belte på samme tid en spansk version af “Conversations” kaldet “Conversaciones” med Pau Sotomayor som sanger på spansk.

 

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com