fbpx

Gør plads til Danmarks spritnye housepop-håb

Foto: Mira Campau

Julie Pavon er et af medlemmerne fra det forhåndsvist nye musikkollektiv ‘The Secret Life of Trees‘, der holder til i Aarhus. Vi har taget et lyt til hendes først singleudspil, “Herd Animals“, og det tegner godt.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Som en del af det helt nye musikkollektiv, The Secret Life of Trees, – der blandt andet også huser Josephin Bovién – er Julie Pavon et af de nyeste navne på den danske housepop-scene. Hun flyttede for nylig base fra Aarhus til København, hvilket netop skulle vise sig at blive starten på noget helt specielt. Nemlig starten på at lave musik. I fredags udkom hendes debutsingle, som også er første smagsprøve på hendes kommende EP. Sangen “Herd Animals” er et solidt nummer, hvor hendes dybe vokal svæver tungt over det dansable housebeat. Julie Pavon skriver sine tekster ud fra følelser som at føle sig en smule off til tider – men med budskabet om, at det faktisk er okay, og at gode mennesker omkring én er alfa omega. Og netop dét handler “Herd Animals” om – en hyldest til den styrke, det giver en at have gode venskaber, Hendes tilgang til den musikalske proces er fremadstormende men samtidig legende, og sammen med en elektronisk produktion finder man “Herd Animals” som det endelige resultat af netop alle disse elementer.

 

Du kan lytte til Julie Pavons debutsingle lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com