fbpx

IVA spiller op til popfest til Bands Of Tomorrows Uimodståelige i Odense

Foto: Anna Kabana

Lørdag den 7. november åbner vi dørene til endnu en omgang Bands Of Tomorrows Uimodståelige på fynsk jord – nemlig på Posten i Odense.

Efter sommerens vellykkede koncerter i Pumpehusets Byhave er vi nu klar til at offentliggøre det første act til vores anden udgave af Bands of Tomorrows Uimodståelige på Posten i Odense – nemlig det nye stjerneskud på pophimlen, IVA. IVA har kæmpet sig op efter vindertitlen i Popstars, hvor hun til sidst mistede sig selv i musikken, hvilket du kan læse meget mere om i vores interview med hende. Nu har hun heldigvis fundet den musiklaske gnist i form af velskrevet poppower. Senest har hun udgivet singlen “Sorry”. som i den grad kommer til at få Posten til at syde. Vi glæder os til et brag af en fest, når IVA indtager scenen lørdag den 7. november!

Find den officielle Facebook-begivnhed her, hvor vi løbende annoncerer det andet act, der kigger forbi samme aften – og lyt til “Sorry” nedenfor:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com