fbpx

Jonas Hibiki er ude med nye lækre toner

Foto: Sofi Bårdsdatter Bønes

Som en voluminøs, men læskende hazy IPA, leverer Jonas Hibiki lækkert komplekst bedroom-pop, hvor der sker en masse, som får nummeret til at stikke i flere retninger – infuseret med smooth jazz, drømmende rock og groovy funk.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den unge norske artist Jonas Hibiki er ude med en stærk single, der også har fundet vejen til vores Ugens Uimodståelige playliste. På nummeret får han hjælp af musikeren Leon Merluzzo. Det har resulteret i et smukt lydunivers, der på nogle punkter kan minde om danske Vinnie Who – især seneste plade. Singlen hedder “Someone Toulouse” og præsenterer lækre guitar- og synthflader samt sjælfulde vokaler og fængende melodier. De to nordmænd indkapsler alle disse elementer perfekt, og er en god smagsprøve på det debutalbum, som Jonas Hibiki forventes at udgive engang i 2021.

Tjek den nye single “Someone Toulouse” ud herunder:

 

[/ihc-hide-content]

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com