fbpx

Kom til pop-punk fest med Coach Party

Foto: Phoebe Fox

Coach Party snakker om ikke at have lyst til at snakke på ny single “Can’t Talk, Won’t”

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Coach Party kommer fra musikerparadiset Isle of Wight, der virkelig huserer mange kunstnere for tiden. De spritnye stjerneskud udgav deres allerførste single tilbage i 2019 og har siden fået skabt lidt af et navn for dem selv. Med deres nyskabende take på pop/punk/rock formår de at snakke om lige de ting, der rører på sig i hovedet på unge mennesker.

“Can’t Talk, Won’t” er et godt eksempel på dette, da sangen handler om at gå og holde inde på sine følelser og ikke snakke om ens problemer. Samtidig med, at der bliver snakket om et seriøst emne, for vi også lige noget catchy pop-punk med en perfekt blanding af det old school og det moderne. Alt i alt en kontrastfyldt sang, som du både kan danse til eller sidde hengemt i dybe tanker.

Du kan lytte til “Can’t Talk, Won’t” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com