fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 44

Foto: Atusji //Frederik Juul Jensen

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på lidt af hvert, fra festivaler der gennemfører, og med alt fra dansksproget folk, alt-pop, noget black metal og meget mere. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder. Det er jo ikke lige frem nemme tider for musik- og koncerterbrancen også efter de nye restriktioner, men vi har fundet lidt blandet godt til jer!

SPOT Nights (Atusji & Marshall Cecil)

Hvor: Atlas
Hvornår: Tirsdag den 27. oktober klokken 19.00
.

SPOT Nights åbner igen dørene op for deres dobbeltkoncert når Atusji og Marshall Cecil gæster Atlas i aften. Atusji aka Terkel Atsushi Røjle Christensen er garant for sin unikke lyd, hvor han for eksempel blander flere sprog. Tidligere i år udkom albummet Soapbox, Vol 2 – efterfølgeren til Soapbox, vol 1 – som høstede mange flotte anmeldelser. Den anden artist, som du kan opleve, er det spændende danske band Marshall Cecil. Trioen laver veludført alt-pop med inspirationer til både rock, r&b og hip-hop. Det er virkelig et spændende line-up til denne ellers lidt kedelig tirsdag, så skynd dig at få fat i en billet, før jeg snupper den for næsen af dig.

Musik i Lejet Vintersol

Hvor: Refshalevej 167B, 1432 København K.
Hvornår: Den 29. – 30. – 31. oktober
.

Det er Musik i Lejets helt nye efterårsfestival, der løber af stablen i weekenden. Vintersol er det helt nye projekt lavet af sommerfestivalen Musik i Lejet og Good Boys Agency. Fra den 29. – 31. oktober, har de arrangeret tre dage med livemusik! Hver dag kommer to danske acts og stiller din tørst efter livemusik. Vintersol har en masse spændende navne at se frem til, der lister: Søren Huss, Pernille RosendahlAksglæde, LissScarlet Pleasure og genopståede Julias Moon. Skynd dig at få fat i din billet til mindst én af dagene.

orsdag den 29. oktober: Søren Huss & Pernille Rosendahl
Fredag den 30. oktober: Aksglæde & Liss
Lørdag den 31. oktober: Julias Moon & Scarlet Pleasure (Udsolgt)

ORM (Support: Niels Gröndahl)

Hvor: Pumpehuset
Hvornår: Lørdag den 31. oktober klokken 19.00.

Pumpehuset inviterer indenfor til et nyt hyggeligt sidde set-up på grund af I ved nok hvad. Det er ORM som kommer og optræder denne lørdag. Det populære danske black metal-band gæster Pumpehuset til denne ekstrakoncert, eftersom billetterne blev revet væk. De er aktuelle med deres nye EP I Mit Blod fra i år, der inkluderer to numre. Nu kan du opleve dem live i pumpehuset på lørdag, hvor der nok skal komme gang i den og få publikum med, selvom det er en siddende koncert. Der i det hele taget garanti for energi på fuld udblæsning når ORM optræder live. De får support af Niels Gröndahl fra gruppen Under Byen.

Tobias Trier

Hvor: People Like Us Bar, Nørrebro
Hvornår: Onsdag den 28. oktober klokken 20.30
.

Tobias Trier gæster People Like Us Bar til noget der må siges at være en intim mikrokoncert. Han er en singer-songwriter, som er kendt for sine fine melodier og finurlige dansksprogede tester i et form for folk-univers. Tobias Trier har en del musik på bagen, og har også flere cifrede tusinde lytninger på streamingsider, som Spotify. Han debuterede helt tilbage i 2000 med albummet Bag de blå persienner og derefter har han været yderst produktiv og væsentlig på den danske musikscene. Glæd dig til en intimkoncert i hyggelige omgivelser på Nørrebro onsdag aften.

All Gallows Eve (Hexis, LLNN, EYES & Clients)

Hvor: Forbrændningen, Albertslund
Hvornår: Lørdag den 31 oktober klokken 18:00.

HeavyMetal.dk præsenterer i samarbejde med Forbrændingen et brag af en halloweenfest. Med et helt fantastisk sortiment af det bedste fra den danske metalscene. Menuen står på alt godt fra forskellige afskygninger af alternativ black og hardcore. Hvis du vil have musik, der kommer til at løbe dig koldt ned af ryggen på Allehelgensaften, er denne samling af onde bands, lige hvad du har brug for.

Gå heller ikke glip af:

KÔS Løvfald: Reveal Party & Slørede Linier & Tredjeperson, Operaen Christiania, lørdag den 31. oktober klokken 18.00.

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com