fbpx

LeJit leverer legit hiphop på ny single

Foto: Jonas Henriksen

Danmarks nye hiphop-stjerneskud, LeJit hittede stort med sin debutsingle “Know it’s Hard” sidste år. Nu er han ude med endnu en banger – denne gang i reggeaton-genren.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Jordan Murphy aka LeJit er en blot 18-årig stjernefrø, der i 2019 slog igennem med sin debutsingle “Know it’s Hard”. Nu er den unge københavner ude med singlen “Honesty”, hvor han skruer op for attituden med et bombastisk reggeaton-beat med producerduoen 2020 / SNDY.

Nummeret handler om den korte og eksplosive karriere LeJit har gjort sig, hvor han blandt andet er har fået over halvanden million streams udelukkende på Spotify. Og med det nye nummer erklærer han sig klar til at erobre verden med sin hiphop.

 

Lyt til nummeret herunder:

 

[/ihc-hide-content]

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com