fbpx

Liss leverer en længselsfuld hyldest til de tomme dansegulve på singlen “Leave Me On The Floor”

Foto: Fryd Frydendahl

Den kritikerroste kvartet Liss rammer perfekt den længsel, vi alle har efter at danse, på deres nye groovy single.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Liss har en ny single på gaden, efter deres EP Thrid, som kom tidligere i år. På “Leave Me On The Floor” får vi Søren Holms vokal i et legende spil til den energiske produktion med en funky basgang i fokus, og et groovy beat, der sender tankerne til et sydende dansegulv. Sangen handler om slutningen på et forhold, hvor der søges til det eskapistiske dansegulv, som det eneste fristed for et forstyrrende tankemylder. Sangen er den perfekte lindring til et knust hjerte, med en tekst, som taler til kærlighedens smerte, med modspillet til den energiske produktion, der giver lysten til at glemme alt og danse natten lang.

Liss beviser virkelig med dette nummer, at de ikke “bare” er et grunge-poppet band, men at de i den grad også mestre de mere dansable numre. Dette nummer er din perfekte fredags-anthem hvor friheden til at danse og kysse og kramme er ekstra tiltrængende.

 

Sæt “Leave Me On The Floor” på, og dans weekenden ind (i din stue).

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com