fbpx

Little Winter bringer 60’erne til 2020 på deres nyeste single

Foto :Mike Jellesen

Drøm dig væk, til solrige Californien med retro indie- surf- pop fra Little Winter.

“Julia” er Little Winters første single siden deres selvbetitlede debutplade sidste år. Og det lover allerede godt for det kommende album WONDERLOST, der skulle komme i 2021. “Julia” er en smuk og bevidst naiv kærlighedssang. Der er draget stor inspiration fra 60ernes teenage popmusik. På trods af at sangen har rødder i det retro og oldschool, har den alligevel noget morderne og skandinavisk indie over sig, der blandt andet er at høre i de flotte synthflader.

“Julia” er en sød sang om et lidt bittersødt emne, nemlig at tænke tilbage på alle de spekulationer man kan finde sig selv i når man lige er kommet ud af et teenage kærlighedsforhold. Skjult i teksten, er der også tanker om verdens konstante foranderlighed og den nostalgi der kan være tilknyttet ved at genopleve disse følelser i sit eget hoved.

Lyt til “Julia” lige her:

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com