fbpx

Men I Trust er aktuelle med ny lækker single

Foto: Nicole Busch

Det canadiske indie-popband Men I Trust er endelig ude med nye bløde drømmende toner.

Den canadiske trio – nærmere bestemt fra Montreal – Men I Trust er efterhånden blevet et større internationalt navn, og har blandt andet kigget forbi Danmark, hvilket man også kan se frem til når de gæster Store Vega i starten af næste år. De leverer som altid smuk, sikker og melodiøs bedroom-indiepop. Men I Trust startede tilbage i 2014 som en duo, bestående af bassist Jessy Caron og producer og pianist Dragos Chiriac men i 2016 kom nuværende forsangerinde Emma Proulx med i projektet – og det gjorde det kun bedre – hendes forførende og silkebløde vokal fuldendte nemlig bandet.

Sidste år udkom deres tredje album Oncle Jazz som blev velmodtaget og tidligere i år udsendte de en smuk live-session “Forever Live Sessions”, der udgjorde en god del af deres repertoire i lækre nedtonede akustiske live-versioner.

Nu er de aktuelle med den nye single “Lucky Sue”, – groovy lounge – hvor bandet altid befinder sig godt. Her på redaktionen håber vi selvfølgelig, at det betyder, at der er mere magisk drømmepop under opsejling. Hør deres seneste udspil herunder eller genhør nummeret “Lauren” i en mere akustisk live-version fra tidligere i år.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com