fbpx

Morten Christensen er stadig fremragende på dansk i sit nye musikprojekt

Foto: Bobby Mandrup

Vi bliver taget med med ind i Morten Christensens lyriske univers, i sit nye soloprojekt med et band uden navn.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

I mange år har musikeren Morten Christens spillet rock på engelsk, men kaster sig nu over det danske sprog. På sin nye vej i karrieren, medbringer han sit band med navnet “Band Uden Navn”, og leverer dansksproget poprock. Hans debut-EP blev nomineret til hele tre GAFFA priser 2020, og han har fået mange rosende ord sin vej. Morten Christensen & Band Uden Navn er i dag ude med deres første single, som hedder “Falder Mod Himlen”, som frembringer nerve og energi gennem tekstuniverset, den fængende melodi, og guitarhooks. Om sangen fortæller Morten Christensen:

I perioden jeg skrev ”Falder Mod Himlen” læste jeg Knud Romers–Kort Over Paradis. Jeg blev draget og inspireret af hans historie og fortælling .Jeg ser mig selv ligesom Knud Romer beskriver sig selv i bogen. En søgende sjæl, der hele sit liv harudforsket musik, historien og litteraturen for at finde sit paradis. Der hvordet hele giver mening.

Teksten er virkelig fin, omkvædet er fængende, og Morten Christensen fungerer helt perfekt på dansk.

// Falder vi mod himlen nu. Er der lys i hvert et vindue. Synger vi de smukke ord. Tror du på vi overvinder alt //

 

Tjek den nye sang ud, lige her:

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com