fbpx

Multi-instrumentalist Pixey er ude med ny farverig single

Foto: Zac Mahrouche

På fineste DIY-manér leverer Pixey vedrørende inde pop-rock på hendes nye single “Free To Live In Colour”.

Den engelske alt-mulig-kvinde Pixey er ude med ny single “Free To Live In Colour” – et alternativ rock-pop nummer. Hun skriver, indspiller og producerer det hele selv hjemme fra hendes soveværelse i Liverpool. Vaskeægte bedroom-pop. Hun har skrevet med Chess Club, et label som er kendt for at skrive med nye talenter, der blandt andet tidligere inkluderer Alfie Templeman, Jungle og Easy Life.

“Free To Live In Colour” er anden single efter Pixeys debut EP Colours, der udkom sidste år. Nummeret introducerer fængende guitarer, dertil trommer og hendes karismatiske vokal. Nummeret handler om at forblive tro mod sig selv. Selv siger sangerinden således om det nye nummer:

“Free To Live In Color” blev skrevet, optaget og produceret i mit soveværelse på et tidspunkt, hvor jeg kæmpede for at forstå og udtrykke min identitet. (…) Det handler virkelig om at forblive tro mod dig selv og ikke være bange for at ændre noget, selvom livet kan føles som et rotteræs.

Hør den nye single herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com