fbpx

Musik i Lejet er klar med navnene til Vintersol – en helt særlig minifestival

Foto: Liss // Fryd Frydendahl

Musik i Lejet annoncerer i dag deres nye efterårsfestival med tre helt særlige koncertdage i København. Koncerterne løber allerede af stablen i næste uge.

Vintersol er det helt nye projekt lavet af sommerfestivalen Musik i Lejet. Fra den 29. – 31. oktober, har de arrangeret tre festlige dage – hver med to spændende danske acts, hvor der både kommer musik til eftertanke og dansegulvet. Navnene til Vintersol, som netop er offentliggjort er: Søren Huss, Pernille Rosendahl, Aksglæde, Liss, Scarlet Pleasure og netop genopståede Julias Moon. Musik i Lejets bestyrelsesformand, Peter Maarbjerg udtaler:

Vintersol er opstået med et ønske om at samle folk og genskabe den festival-oplevelse, som vi efterhånden har måttet undvære i mange måneder. Vi har med Vintersol en helt særlig mulighed for at skabe mindeværdige oplevelser i nogle rammer, der samtidig tager hensyn til den tid, vi er i lige nu.

Biletterne er netop sat til salg, og koster 295,- pr dag.

Her er programmet:

Torsdag den 29. oktober: Søren Huss & Pernille Rosendahl
Fredag den 30. oktober: Aksglæde & Liss
Lørdag den 31. oktober: Julias Moon & Scarlet Pleasure

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com