fbpx

Nilüfer Yanya deler endelig ud af godteposen

Foto: Molly Daniel

Nilufer Yanya er i dag ude med sin helt nye single ‘Crash’ fra den kommende EP ‘Feeling Lucky?’ – den første nye single siden hendes kritikerroste debutalbum ‘Miss Universe’ fra 2019.

Den engelske sangerinde og sangskriver, bosat i New York, Nilüfer Yanya er endelig ude med ny musik efter en stille stund for den dygtige kunstner. For nærmest præcist et år siden gæstede den spirende artist Lille Vega, som vores anmelder var begejstret for, hvor sangerinden også viste habile guitarskills. På den nye single “Crash” introducerer hun et hæsblæsende ‘trip-hoppet’ beat til hendes stærke vokal. Nilüfer Yanya er garant for at kombinerer forskellige genrer fra indierock to triphop soul og R&B. På den nyeste single har hun teamet op med den spændende kunstner og artist fra Brooklyn Nick Hakim. Om “Crash” siger den single-aktuelle sangerinde selv:

Det føles vanskeligt at forsøge at forklare en sang, der ikke ønsker at blive forklaret. Min yndlings ting ved det er, hvordan der er vridningen i slutningen, hvor stemningen ændrer sig, og det er næsten som en version 2. Jeg har været fan af Nick [Hakim] i årevis, så det var virkelig dejligt at kunne arbejde med ham på ‘Crash’; hans produktion hjalp det bestemt med at blive levende!

Singlen er første forsmag på hendes kommende EP Feeling Lucky? , der gerne skulle ramme gaderne den 11. december senere i år via ATO records. Lyt til første udspil herunder:

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com