fbpx

Norske MARBLES leverer drømmende indiepop på ny single

Foto: Petter Berntsen og Marius Ringen

En indie-kvartet fra Norge bringer kærlighed og varme på deres nyeste nummer.

MARBLES er navnet på det fremadstormende band fra Norge. I fredags udkom deres single “She’s So”, som er sidste single i rækken, inden deres debutalbum rammer gaden. Og der er kun god grund til at glæde sig til albummet med udgivelsen af “She´s So”. Nummeret er ægte indie-pop med masser af synth og energiske trommer, som i helhed skaber den helt perfekte flyvende fornemmelse, og en vrikkende krop. Gruppens single “Woman” blev sågar spillet på den norske radiokanal P3, og der er ingen tvivl om deres energi og sprudlende lyst til at skabe en fest med deres musik. “She’s So” handler faktisk om et frustrerende og anspændt efterspil med en, man har haft en flirt med, og lytter man til teksten, er der hints af en smule arrogance. MARBLES bliver ved med at overraske, og man er ikke i tvivl om deres vision og udtryk.

Lyt til deres nye sang lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com