fbpx

Ny frisk indie-single fra danske Kindsight

Foto: Line Hvid

“Terminal Daze” er et legende let nummer, fyldt med tidens bedste indie tendenser.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Kindsight er godt på vej til at blive det sidste nye skrig inden for skandinavisk indiepop. Med deres debutsingle “Who Are You” fra tidligere i år, der blev taget utroligt godt imod af både lyttere og anmeldere, har Kindsight bare braget derud af.

“Terminal Daze” er et enormt stilrent nummer, der viser at bandet i høj grad har fundet deres lyd selvom de ikke har eksisteret så længe. Forsanger Nina leverer en meget genkendelig vokal, der let og elegant svæver henover det instrumentale, der på én gang er smooth og energisk. Kindsight lyder bestemt som om de har mere på hjerte og det bliver spændene at følge deres udvikling fremover.

Du kan Lytte til “Terminal Daze” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com