fbpx

Ny galionsfigur i den danske alternative hiphop, er ude med flot musikvideo

Foto: Aleksander Stokkebro

Frit Løb, udkom i fredags med deres debutsingle “Drømme” og nu har de en musikvideo klar.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Rapper og sangskriveren Cillian Murphy og producer/komponist Jonas Holmark er de to friske fyre bag den nye hiphop duo, Frit Løb. Sammen laver de selvproklameret og organisk trap og hiphop. Lytteren bliver taget ind i deres univers hvor der både er ambitioner og tempo, og skruet op for den melodisk poetiske front. I fredags kom deres allerførste udspil “Drømme”, som står som en form for fyldestgørende anthem for alle drømmerne derude. Der er fuld fart på drengene bag Frit Løb, og de har nu en musikvideo klar til førnævnte single. Musikvideoen er virkelig godt produceret, filmet i de danske sommerlige landskaber, fra bagladet af en Volkswagen Doka veteranbil. Som en lille finurlig detalje har de et akvarie med en fisk svømmende rundt, som går igen i videoen. Med en solnedgang i slutningen bliver akvariet båret med ud i vandet, og om fisken fik frit løb, vides ikke helt, før videoen slutter.

Der er god grund til at tjekke sangen samt den nye musikvideo ud, og du kan gøre det lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com