fbpx

PREMIERE: Fugleflugten præsenterer rå og naturlig musikvideo

Foto: Rasmus Yde

Der bliver rullet med de kunstneriske muskler, på Fugleflugtens nyeste musikvideo til “Du Er En Bølge”.

Fugleflugten har rigtig god luft under vingerne for tiden, med deres singleudgivelse “Solar Pexus” tidligere i år, der blev taget utroligt godt imod af den danske musikscene. Videoen til “Du Er En Bølge” er i sig selv forholdsvis simpel, billedet skifter mellem en svedende krop og et smukt bevægende billede af en bølge under vandet. Der er to farver der står i stærk kontrast til hinanden – rød og blå.

Selve sangen handler om sindets mørke afkroge og ensomheden der kan findes deri, men også den ustoppelige solopgang. “Du Er En Bølge” er en af de første sange fra bandet hvor der slet ikke er brugt guitar, i stedet har et sample instrument taget guitarens plads, kombineret med et finurligt tromme beat og dertil passende bas, får vi en anderledes, men dansevenlig sang. Rasmus Ydes vokal svæver henover nummeret som en fugl, og provokerer nærmest en trance lignende tilstand.

Her kan du være en af de allerførste der ser den smukke video:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com