fbpx

PREMIERE: pop/rock-gruppen Middle Kids rammer emner som gruppepres og social isolation på deres nye single med rørende musikvideo

Foto: Daphne Nguyen

Trioen Middle Kids har lagt meget arbejde i musikvideoen til deres nye single ” RU 4 Me”, som viser en fin fortælling om en dreng, der ikke passer helt ind – vi har dansk premiere på videoen lige her.

I bandet Middle Kids fra Sydney har vi ægteparret Hannah Joy og Tim Fitz sammen med trommeslageren Harry Day. De har siden debuten i 2017 haft god succes med deres fængende og smukke melodier og en lyrik, der binder det hele smukt sammen. De har optrådt i store liveshows som Jimmy Kimmel Live og The Late Late Show med James Corden. Vi har haft øje med bandet i noget tid, og tilbage i 2018 havde vi fornøjelsen af en lille snak med dem. Nu er de ude med den nye single “R U 4 Me” – en virkelig catchy pop/rock-sang, som emmer af håb og har en klar ligepå power-energi. Frontkvinden Hannah Joy fortæller, hvordan inspirationen kommer fra følelsen af fremmedgørelse og siger:

Da jeg gik og læste på universitetet, var der en dag alle disse skilte på væggene, der sagde “BE NICE IT’S NOT THAT HARD”. Selve tonen i budskabet var faktisk ikke særlig elegant eller venligt… Vi kigger altid rundt på andre mennesker og tænker “er du på mit team?”, og jeg tror det resulterer i, at vi alle føler os ensomme.

Videoen dertil er kronen på værket. Det er en filmisk og rørende fortælling om en dreng, man følger i noget, der kunne minde om en gammel kostskole – med strenge regler og masser af arbejde. Her er han lidt af en “outsider”, men til sidst finder han selve bandet Middle Kids stå og performe sangen, og drengen giver sig hen til i dans, hvilket er en meget rørende scene. Videoen understøtter rigtig fint sangen og rammer emner som ungdom, gruppepres og social isolation, som i den grad er relevante og vigtige emner at tage op.

Både sang og video er velproduceret, og du kan se videoen lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com