fbpx

Puma Blue er mystisk, intens og rolig på samme tid

Foto: Netti Hurley

Der er ny og spændende musik fra Puma Blue med en single forud for sit debutalbum.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det kan være svært at beskrive Puma Blues lyd helt konkret. Han er soulet og groovy, med detaljerede arrangementer og små finurlige detaljer i sin musik. Han er multi-instrumentalist og det meste af hans musik er skrevet i hans soveværelse, og hans nyeste single er ingen undtagelse. “Snowflower” har et diskret men bærende stryger arrangement i baggrunden, hans vokal er forvrænget og twistet, og et struktureret loop beat, til sammen skaber det dette magiske nummer. Sangen bringer lytteren i en nærmest hypnotiseret tilstand, og “Snowflower” er netop et af de numre der vokser for hver gang man hører det, og viser nye sider.

Dyk ned i Puma Blues kreative univers, for det er er helt specielt og svært at komme væk fra.

Du kan lytte til “Snowflower” lige her:


[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com