fbpx

Rosa Raye søger trøst i minderne på groovy R&B single

Foto:  Gabriela Gärtner

Trods efterår og kulde, bringer Rosa Raye ægte summervibes i din stue, med sin nyeste single.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den danske artist Rosa Raye leverer poppede R&B-tracks med attitude. Nu er hun ude med endnu en single, nemlig “When We Were Good”, som udspringer af et forhold, der gik i stykker på grund af en anden pige. Derfor søger hun tankerne hen til dengang, hvor der ingen bekymringer var. Det er et følsomt emne, men Rosa Raye formår at tilføre en overlegenhed og står tilbage som vinderen med sin catchy sang. Sangen får selskab af en musikvideo, som igen emmer af sol og sommer i ægte DIY-stil – filmet på en iPhone. Om videoen fortæller hun:

Vi havde en idé om, at der skulle være en ”the morning after”- vibe – man har været ude, og der er sket den her situation mellem mig og ham, og så går jeg rundt på stranden tidligt om morgenen og reflekterer i stedet for at tage hjem. Jeg tager ikke et tog på stationen, kører ikke væk i en bil fra værkstedet, kommer ikke videre nogen steder hen. Jeg går bare i cirkler, danser rundt i min egen verden og ønsker, at det kunne være som før. Sangen og videoen rummer både det legende og det alvorlige. Man ser sandheden i øjnene, men løber også fra den.

Videon til “When We Were Good” kan ses lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com