fbpx

Skæv pop/punk med masser af farver på Pom Pokos nyeste musikvideo

Foto: Jenny Berger Myhre

Pom Poko har det for fedt på deres nyeste musik video, og det er tydeligt at se.

Der er noget næsten cirkus-lignende over Pom Poko i både det musikalske og det visuelle. Det er på mange måder et band, der er sjovt at lytte til og se på, og videoen til “My Candidacy” er ingen undtagelse. Selve sangen til musikvideoen blev udgivet tilbage i september til en stor fanfare, så den fortjente selvfølgelig en fed video.

I videoen ser vi bandet, der spiller live i noget, der minder om en baggård. De fire bandmedlemmer udstråler en spilleglæde og et overskud, der får det hele til at se meget nemt ud, og man kommer til at ønske, at man selv kunne være der og opleve bandet. Der er virkelig en hyggelig og intim atmosfære, der giver plads til at tænke ud af boksen og opføre sig fjollet, som forsangeren også viser.

Kom med til gårdfest med Pom Poko lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com