fbpx

Smuk nedskaleret single fra debuterende artist

Foto: PR

Den debuterende artist Helena Gao har sin daglige gang på konservatoriet, og så imponerer hun med sin vokal på debutsinglen. Hør hendes organiske alt-pop herunder.

Den danske alternative popartist Helena Gao er ude med sin første single “Cybergirl”, og i samme ombæring annoncerer hun sin debut EP Extended Adolescence, der rammer gaderne den 20. november. Med singlen udsender den dansk/kinesiske sangerinde og sangskriver en musikvideo. Det er imidlertid vokalen og det musikalske, der er ‘iøjnefaldende’ ved debutartisten, der emmer af musikalsk talent. På singlen imponerer hun med hendes vokalpræstation med flotte fraseringer og et bredt vokalregister.

Om singlen udtaler Helena selv: 

– Cybergirl er en fortælling fra hverdagens internet-stalking. Sociale medier giver adgang til, at alle kan få et blik ind i alles liv, og man har det altid ved hånden. Man kan sidde på ekstremt meget information uden overhovedet at skulle stå til ansvar over for det menneske, hvis privatliv man gennemgår. Denne fortælling undersøges også i produktionen, hvor den akustiske og velkendte instrumentation langsomt bevæger sig over i noget mere syntetisk, i takt med at Cybergirls egen forbindelse til den virkelige verdens normer forsvinder.

Oplev den nye single – “Cybergirl” fra den spændende nye artist herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com