fbpx

Vind en plads på Nordens største musikforløb, Innovative Artist Academy

Foto: Stock

Innovative Artist Academy sætter i dag to pladser til kurset på højkant. Karriereforløbet, Innovative Artist Academy, hjælper dig videre som artist, musiker eller sangskriver og giver dig de svar, du skal bruge for at komme ind i branchen samt på den danske musikscene. Her får du et skræddersyet kompetencegivende forløb, hvor du vil blive undervist af branchens største aktører, som hjælper dig til at udvikle din egen personlige plan for netop dit musikprojekt, og du kommer under huden på pladeselskaberne. Du deltager i konkurrencen, herunder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

På kurset hos Innovative Artist Academy får du kendskab til sangskrivning, pladekontrakter, booking, management med mere. Alt det, der er vigtigt at vide, som spirende artist. Det kan nemlig være overvældende at finde rundt i musikbranchen, men alt det, får du styr på gennem kurserne på Innovative Artist Academy. Du kommer til at møde nogle af branchens største aktører, og udvider dit netværk med erfarne branchefolk. Du kan læse mere om kursets indhold her

Kurset kan tages i enten Roskilde eller Aarhus, og dit første modul starter lørdag den 24 oktober. Innovative Artist Academy, udlodder i konkurrencen to pladser til kurset, og der vindes én plads per vinder. Så er du en artist, som brænder for at arbejde seriøst med musik, så kan én af de to pladser blive din. Ansøg inden onsdag den 14 oktober, med en motiverende beskrivelse af hvorfor det netop er dig, der skal vinde en plads, lige her:

 

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com