fbpx

ZAINAs nye single giver håb til det knuste hjerte

Foto: Andrea Bonderup

På ZAINAs nye single “Walk Past” kommer vi tættere på en mere eksperimenterende side af artisten, som giver et stort shoutout til den ulykkelige kærlighed.

“Walk Past” er første single fra ZAINAs kommende EP, ROOM. Her får vi en lidt anden side at se – om så at sige – med et nummer, som udspiller sig mere rå og elektronisk, men på samme tid helt nede på jorden. Sangen omhandler at lade kroppen være ked af det efter et break up, men samtidig bearbejde sorgen og at få det viderebragt til nyt håb og energi. For som ZAINA selv har oplevet det, gør ulykkelig kærlighed ondt, men man skal huske at græde ud. og være i kontakt med sine følelser. For hende blev det at lave musik, hendes form for healing, og forhåbentlig kan singlen med den passende titel “Walk Past”, give lytteren positive vibes, og en følelse af, at man ikke står alene.

Zaina var medlem af musikkollektivet “She Can Play”, som var her, hun fandt inspirationen til at skrive og producere musik. Her hos Bands Of Tomorrow, har vi hende også på listen, over kunstnere man skal holde øje med i 2020.

Lyt til hendes nye single her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com