fbpx

Besynderlig og vidunderlig indiepop fra Drug Store Romeos

Foto: Erin Hambly

Forunderlig og original indie, der leder tankerne hen på forårsvibes.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Drug Store Romeos er et helt nyt band på indiescenen og med deres nyeste single “Jim Let´s Play” lader det til at de er her for at blive. Der er ingen tvivl om bandets originalitet, siden 2019 hvor bandet debuterede med singlen “Now You`re Moving”. De har udgivet tre singler, der alle viser at bandet i den grad har deres helt egen lyd. Det er også nemt at høre, hvor godt trioen må kende hinanden – det er som om at man kan mærke det stærke venskab igennem sangen.

Drug Store Romeos leverer en fantastisk lytteroplevelse, med en nærmest dæmpet og fin vokal, der alligevel viser sin besynderlighed i form af en hvis katte mjaven i omkvædet. “Jim Let´s Play” er en rigtig hyggelig sang at sætte på, når man sider under tæppet i vintermånederne og gerne vil drømme lidt om foråret.

Drøm dig væk med sangen lige her:

[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com