fbpx

boy pablo giver interaktivt live-stream show for første gang med det nye album ‘Wachito Rico’

Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles 

Et one-time interaktivt liveshow fra boy pablo er blevet offentliggjort – og du kan købe din billet lige nu.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den altid kreative og krøllede hjerne boy pablo, har netop offentliggjort, at han i forlængelse med sit album Wachito Rico, som udkom den 23. oktober, nu begiver sig ud i live streamens koncertunivers. Wachito Rico er også navnet på et af boy pablos alter egoer og netop den personlighed, som han har skabt i det univers, kommer til live i denne koncert. Udover at du kan opleve et cinematetisk indblik fra albummet, vil der også være et dybdegående interview med stjernen selv, og selvfølgelig et hav af forskellige kostumer, scener og rekvisitter. Det er første gang at bandet skal fremføre noget fra det nye album, og her på redaktionen er vi sikre på at det ikke bliver kedeligt. Live-stream showet finder sted den lørdag den 16. januar.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com