fbpx

Dansk/islandsk popkomet er ude med ny single

Foto: Alexander Kaiser Lauritzen

DAVID44 er i dag ude med sin anden single – vaskeægte radiopop – med catchy en melodi og eksotiske rytmer.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den 24årige dansk/islandske popartist David44 er ude med sin anden single i år “On My Mind, der er et nutidigt popnummer med lettilgængelige catchy melodier. Den 24årige knægt kom ad omveje ind i musikbranchen, hvor han arbejde i forskellige lydstudier i København. Pludselig begyndte han selv at lave musik og det er der kommet en håndfuld singler ud af. Singlen er udgivet under hans nye eget label Thunderboy Records. Det er et musikalsk projekt, der først lige er startet, og der kommer meget mere fra den unge pop-komet i 2021. Lyt til den nye fængende popsang her.

 

[/ihc-hide-content]

 

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com