fbpx

FORPREMIERE: Gameboy_98 er ude med video til sin teenagehymne

Foto: Samuel Joshuas

Vi er glade for at præsentere forpremieren på musikvideoen til Gameboy_98’s nye sang, ‘Blå Mandag’, der tager dig med på en tur tilbage til blåmandagsritualet og alt der nu hører med.

Den 22 årige singer/songwriter Lewis Parker aka Gameboy_98 er i næste uge ude med sin debutplade Gameboy Color. I forbindelse med det kommer der nu en musikvideo til singlen “Blå Mandag”, der sjovt nok handler om det gamle ritual fra folkeskolen. Musikvideoen kører i flere spor, hvor den ene foregår i tivoli med alt hvad det indebærer og det andet i et omklædningsrum, hvor de pinlige skrifter på væggene metaforisk hviskes ud. Videoen er skabt af Jesper Haugsted og om videoen fortæller Gameboy_98 selv:

– Med videoen har jeg forsøgt at skabe to sideløbende scenarier som repræsenterer sindstilstanden i sangteksten. Vi veksler mellem et koldt fælles omklædningsrum, hvor jeg kæmper med at viske skriften på fliserne, der er en blanding af folkeskoleklicheer og tekstlinjer fra ‘Gameboy Color’, af – og en arkade/forlystelsespark med mere konkrete referencer til blåmandags-“ritualet”. Videoen forsøger at fange den skrøbelige ensomhed i teksten, dog samtidig med den meget flade udtryksløshed der præger sangen.

Du kan tage med tilbage til folkeskoleårene med den nye musikvideo eksklusivt herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com