fbpx

Indie-legenden Eels præsenterer hylemorsom ny musikvideo

Foto: Gus Black

Så er et af de helt store spillere på indiescenen på banen med en fantastisk morsom video.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

For et par uger siden udgav Eels albummet Earth To Dora – et fantastisk og hyggeligt album fyldt med mange indie-perler. Sangen “Are We Alright Again” er en pandemisk dagdrøm, hvor alting måske er blevet godt igen. Lige som Eels drømmer sig væk fra karantæne-virkeligheden, ser vi hovedpersonen være så opslugt af at lytte til en Eels’ plade, at han slet ikke opdager, at en flok røvere er i gang med at tage alt, hvad han ejer – hans roommate inkluderet.

Eels sædvanlige finurlige humor er overalt at se i videoen, der er fyldt med en masse små detaljer, der giver en lyst til at se den flere gange for at få det hele med. For eksempel kan man jo prøve at tælle, hvor mange stykker Eels-merchandise, hovedpersonen (spillet af Jon Hamm fra Mad Men) tilfældigvis har i sin lejlighed.

Giv musik videoen et lyt og et kig lige her.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com